• Notvikens IK - IFK Kalix söndag 3 mars 13.30 i Arcus

Truppen: Mustapha Manneh Sebastian Forsberg Joel Waara Chaho Jamshidi Jacob Josefsson Simon Gustavsson John Larsson Hugo Mohss Joel Lindbäck Edwin Lundqvist Hannes Fredriksson Eddie Derland Max Öjerkrantz Frans Johansson A-lag Herrar 2 mar 0kommentarer
  • Kalix vann sista matchen i cupen

Kalix vann sista matchen i cupen när man besegrar Boden BK Akademi med 3-1. Kalix gör en betydligt bättre match idag än när man förlorade mot Luleå FC igår. Kalix förde matchen under bägge halvlekarna och hade mycket bollinnehav. Boden var ingen dålig motståndare utan man försökte hela tiden spela och hålla bollen inom laget. Kalix gör väl ingen toppmatch vilket knappast var att vänta den här tiden på året. Naturligtvis finns mycket mer att önska framförallt när det gäller passningar och bolltempot. Boden tog ledningen med 0-1 efter 8 minuter när man nickar ett inlägg i mål. Kalix kvitterar i minut 14 när Edwin Lundqvist nickar i mål. När klockan tickat till minut 28 tar Kalix ledningen med 2-1 genom Vilgot Nyberg. Kalix får en straff i minut 42 och Edwin Lundqvist skjuter bollen säkert i mål till 3-1. Facit från cupen blev 2 segrar 1 oavgjord och 1 förlust. A-lag Herrar 18 feb 0kommentarer
  • Kalix förlorade tredje matchen

Kalix gör ett litet bottennapp när man förlorar tredje matchen i WALLENBERG SECURITY CUP mot Luleå FC med 2-0. Första halvlek hade Kalix mer boll och förlade det mesta av spelet på Luleås halva men man hade svårt att skapa några heta chanser. Det var långa stunder lågt tempo i matchen och 0-0 stod sig halvlekenut. I första halvleks sista minut utvisades Mustapha Manneh i Kalix mål och David Isaksson fick dra på sig målvaktshandskarna. Andra halvlek fortsatte med Kalix som höll i taktpinnen men skapade lite farligheter. I minut 37 får Luleå en hörna som man nickar i mål till 1-0. 2-0 gör Luleå i minut 44 när man får ett friläge och inte gör något misstag. A-lag Herrar 17 feb 0kommentarer