• Kryss i genrepet

Kalix spelade oavgjort 2-2 mot Boden City i genrepet inför seriestarten. Första halvlek var spelmässigt ganska jämn första halvtimmen. Kvarten kvar av första halvlek fick Kalix ett litet övertag och efter 36 minuter tilldömdes Kalix en straff efter en hörna. John Larsson satte bollen säkert i mål till 0-1 vilket blev halvlekens enda mål. Andra halvlek började Kalix bäst och när 8 minuter gått av halvleken kunde Chaho Jamshidi göra 0-2 framspelad av Edwin Lundqvist. I minut 65 gör Boden 1-2 efter en snabb omställning och efter det fick Boden mer boll på Kalix halva och efter 77 minuter gör Boden 2-2 detta efter slarv i Kalix försvar. Kalix gör en godkänd insats naturligtvis måste mycket bli bättre framför allt passningsspelet och bolltempot. A-lag Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Genrep mot Boden City

Sista matchen innan allvaret drar igång går mot Boden City på Boden Arena Lördag 13 april 12.30. Boden City är ett lag som man kommer att möte i seriespelet i sommar så det blir en liten värdemätare på var vi står. Truppen: Mustapha Manneh Sebastian Forsberg Robin Kattilavaara Ante W Hjelm David Isaksson Chaho Jamshidi Simon Gustavsson John Lartsson Noah Westman Hugo Mohss Joel Lindbäck Edwin Lundqvist’ Hugo Olsson Hannes Fredriksson Måns Angeria Alexander Hedman Zebastian Selberg Bergenstråle A-lag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust mot Heden

Med många spelare som normalt tillhör startelvan sjuka och skadade klarade IFK Kalix inte av Heden på Boden Arena utan förlorade med 4-0 efter 1-0 i halvtid. A-lag Herrar 8 apr 0kommentarer